Webwinkel

Een webwinkel zorgt voor meer omzet

Een webwinkel

Een unieke klantervaring begint op de website of webwinkel van jouw bedrijf. De webwinkel is de etalage van jouw bedrijf en moet er voor zorgen dat jouw klanten bij jou gaan kopen. Dit doen wij door een webwinkel te maken die gebruiksvriendelijk en conversiegericht is. En dat hoeft niet allemaal heel ingewikkeld te zijn, als het voor de klant maar makkelijk is.

Wat een webwinkel voor jou kan doen?

Aandacht

We zorgen er voor dat jouw productaanbod er fantastisch uitziet en geven jouw klanten de tools die ze nodig hebben om gemakkelijk door jouw productcatalogus kunnen bladeren en filteren.

Meer klanten

Wij maken webwinkels die er op alle apparaten prachtig uitzien. Geef jouw klanten wat ze willen, een prachtige winkelervaring in de palm van hun hand.

Beheer

Het CMS systeem zorgt voor flexibiliteit. Neem de controle over jouw webwinkel en houd deze up-to-date met relevante inhoud om in contact te blijven met jouw doelgroep.

Zo bouwen wij webwinkels

Wij koppelen zakelijke vereisten aan de verwachtingen van de klant en leveren een veilige en gebruikersvriendelijke webwinkel. Onderscheid jouw bedrijf van de concurrentie door jouw publiek de best mogelijke service te bieden en tegelijkertijd de werkdruk van jouw organisatie te verlichten.Wij hebben daar een uitstekend werkend stappenplan voor ontwikkeld.

Wij gebruiken hoofdzakelijk al bestaande software

Het CMS-systeem is het fundament van een website. Wij gebruiken hoofdzakelijk WordPress en WooCommerce, waarom iets ontwikkelen voor heel veel geld, terwijl dit al beschikbaar is gemaakt. Daarbij maken we gebruik van diverse website builders, waaronder Elementor Pro en JetEngine waardoor het voor jou nog makkelijker in gebruik is.

En wij zijn flexibel

Ook als je al een bestaande winkel hebt, en je wil deze aangepast hebben, dan kunnen wij jou met onze jarenlange ervaring van dienst zijn.

3 redenen om met ons samen te werken

Snelheid en behendigheidWij hebben een proces ontwikkeld om onze workflow efficiënt te structureren en te versnellen om uitzonderlijke digitale producten binnen de afgesproken tijd te leveren. Met ons stappenplan werken wij naar de oplevering van de webwinkel toe. Wij hebben flexibiliteit en behendigheid als hoeksteen voor uitzonderlijke resultaten.

Mensgerichte benadering
Terwijl onze methodes dagelijks veranderen in onze snel veranderende omgeving, blijft de focus op mensen. De beste resultaten worden behaald door mensen die genieten van wat ze doen, vooral als we het samen doen.

Digitale producten van hoge kwaliteitWij leveren niet alleen werk dat voldoet aan de eisen en de verwachtingen overtreffen, maar dit doen we ook nog eens tegen een eerlijke prijs.

Wat anderen zeggen over Spreid

Gewoon eens testen?

Uiteraard wil je weten wat je kan verwachten, daarom hebben we een webwinkel gemaakt om te testen. Je kan deze bekijken op show.spreid.nl

Dit is een simpele webwinkel die al voldoende kan zijn om meer omzet te genereren en dat hoeft niet veel te kosten. Wij zorgen er voor dat jij snel en goed online bent met jouw webwinkel

Klaar om te starten?

Meer informatie en contact

Klaar om te starten met omzet te behouden, en je wil er contact over?

Onze branding diensten