Websites

Laat ons een unieke klantervaring creëren

Laat ons een unieke klantervaring creëren

Een unieke klantervaring begint op de website van jouw berdrijf. Samen met jou ontwerpen en bouwen we een succesvolle website en leveren we een klantervaring die loyaliteit behoudt. Spreid is nieuw, maar heeft 15 jaar ervaring in het maken van websites. Wat uw doel ook is, wij ontwerpen en bouwen een website die voor jou werkt.

Wat een website voor jou kan doen?

Optimaliseer jouw bedrijfGenereer meer verkeer, leads en uiteindelijk conversie door Search Engine Optimization (SEO) te verbeteren. Met de flexibiliteit en het gebruikersgemak van onze website kan je moeiteloos aanpassingen doorvoeren die jouw bedrijf op dat moment nodig heeft. Maar vergeet ook niet dat wij de website ook voor mobiel gebruik optimaliseren.

De eerste indruk telt.

Jouw website is het visitekaartje en de belangrijkste marketingtool. Maak gebruik van de CMS en creëer een superieure klantervaring.

Pas uw inhoud aan

Het CMS systeem zorgt voor flexibiliteit. Neem de controle over jouw website en houd deze up-to-date met relevante inhoud om in contact te blijven met jouw doelgroep.

Zo bouwen wij websites

Wij koppelen zakelijke vereisten aan de verwachtingen van de klant en leveren een veilige en gebruikersvriendelijke website. Onderscheid jouw bedrijf van de concurrentie door jouw publiek de best mogelijke service te bieden en tegelijkertijd de werkdruk van jouw organisatie te verlichten.Wij hebben daar een uitstekend werkend stappenplan voor ontwikkeld.

Wij gebruiken hoofdzakelijk open-source software

Het CMS-systeem is het fundament van een website. Wij gebruiken hoofdzakelijk WordPress, waarom iets ontwikkelen voor heel veel geld, terwijl dit al beschikbaar is gemaakt. Daarbij maken we gebruik van diverse website builders, waaronder Elementor waardoor het voor jou nog makkelijker in gebruik is.

En wij zijn flexibel

Ook als je al een bestaande website hebt, en je wil deze aangepast hebben, dan kunnen wij jou met onze jarenlange ervaring van dienst zijn.

3 redenen om met ons samen te werken

Snelheid en behendigheidWij hebben een proces ontwikkeld om onze workflow efficiënt te structureren en te versnellen om uitzonderlijke digitale producten binnen de afgesproken tijd te leveren. Met ons stappenplan werken wij naar de oplevering van de website toe. Wij hebben flexibiliteit en behendigheid als hoeksteen voor uitzonderlijke resultaten.

Mensgerichte benadering
Terwijl onze methodes dagelijks veranderen in onze snel veranderende omgeving, blijft de focus op mensen. De beste resultaten worden behaald door mensen die genieten van wat ze doen, vooral als we het samen doen.

Digitale producten van hoge kwaliteitWij leveren niet alleen werk dat voldoet aan de eisen en de verwachtingen overtreffen, maar dit doen we ook nog eens tegen een eerlijke prijs.

Wat anderen zeggen over Spreid

Als je meer wil weten

De eerste stap is contact! Het lijkt heel simpel, maar het is het belangrijkste wat er is. Jij moet een goed gevoel hebben bij de samenwerking. Wij werken doelgericht en zonder poespas. Als jij iets wil, dan gaan wij ons best doen om dat voor elkaar te krijgen. Je krijgt een eerlijk antwoord op al jouw vragen waardoor je nooit teleurgesteld wordt door het uiteindelijke resultaat.

Een website maken hoeft niet duur te zijn. Maar hoe meer opties je kiest, hoe hoger de prijs. Een eenvoudige website, kost bij Spreid €475,00. Hiervoor krijg je een landingspage, een “Over ons” en een contactpagina. Dat is wat een standaard website nodig heeft.  Uiteraard zorgen we ervoor dat jouw website SEO-klaar is. Jouw website moet makkelijk gevonden worden door de zoekmachines. Je krijgt het eerste half jaar gratis Elementor, waardoor je heel makkelijk jouw website kan aanvullen. Daarna kan je ervoor kiezen via Spreid een verlenging te nemen op Elementor.
Wil je regelmatig updates plaatsen, dan maken we er een pagina die gebruiksvriendelijk wordt gebouwd. Jij hoeft alleen maar tekst in te voeren en deze wordt automatisch in een speciaal voor jou gebouwde lay-out geplaatst. En dat maakt jouw website optimaal om gevonden te worden door Google.

Zeker kan dat, wij zetten voor jou met plezier een webshop op die past bij jouw bedrijf. Belangrijk is dat deze ook makkelijk door jou te onderhouden is, en daar zorgen wij voor. Neem gerust contact met ons op, wij maken speciaal voor jou een voorstel en het zal je reuze meevallen wat hier de kosten van zijn.

Het is een vereiste dat jouw website goed werkt op een smartphone en op een tablet. Wij zorgen niet alleen dat uw website standaard responsive is,  maar ook prettig leest op alle apparaten.

Als je dat wil kunnen wij ook een domeinnaam en hosting voor je regelen. Hiervoor kiezen wij Siteground als partner. Maar als je dat graag in eigen beheer wenst te houden, dan is dat geen enkel probleem.

Een website heeft onderhoud nodig. De nieuwste ontwikkelingen maar ook de beveiliging is essentieel. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid bij ons het onderhoud te laten doen, wij verzorgen dan de updates van alle software maar kunnen ook zorgen voor een dagelijkse back-up zodat jouw site geen downtime kent.

Voorbeelden

Klaar om te starten?

Onze branding diensten