Visitekaartjes

Onderschat visitekaartjes niet

Onderschat visitekaartjes niet

Wij hebben al eens eerder geschreven over het belang van visitekaartjes. Wil jij opvallen bij jouw klanten, dan moet zich dat uiten op jouw visitekaartje. Daarom gooit Spreid zijn jarenlange ervaring in de strijd om voor jou het geschikte visitekaartje te ontwerpen.

Wat een visitekaartje voor jou kan doen?

Jouw visitekaartje is het visitekaartje

Een visitekaartje is het meest belangrijke drukwerk wat jouw bedrijf heeft. Een goede website, actieve social media etc. vervangt nooit het één op één gesprek of een meeting. Bedenk maar eens wat als je een goedkoop ogende, slecht ontworpen visitekaartje ontvangt. Wat gaat er dan door je hoofd heen, ook al is het onbewust.

De eerste indruk telt

Een eerste ontmoeting met jouw klant kan onvergetelijk zijn, maar daarvoor moet je wel je best doen. En soms is het lastig in te schatten wat er in het hoofd van jouw klant omgaat. Zorg er daarom voor dat jouw eerste indruk de beste is en blijft. Dat doe je door jouw visitekaartje te geven die dat ook tot uiting brengt.

Geef een visitekaartje de aandacht die het verdiend

Onderschat de kracht van een visitekaartje niet. Wij zetten jouw visie om in een design die klopt. Dat houdt in dat wij kijken naar hoe jouw bedrijf werkt en wat de persoon achter het visitekaartje is. En dat doen wij door goed naar je te luisteren.

Zo ontwerpen wij visitekaartjes

Door het onderzoek die wij naar jouw bedrijf doen, weten wij wat je ook wil uitstralen naar jouw klanten. Wij weten door de jarenlange ervaring wat de eisen zijn om jouw visitekaartje niet in de prullenmand te laten verdwijnen. Te creatieve visitekaartjes kunnen de aandacht van de klant afleiden, een visitekaartje heeft als doel jouw klant te helpen zodra de klant jou nodig heeft.

Wij gebruiken compatibel software

Heb je al een visitekaartje die je graag aangepast wil hebben naar de eisen van deze tijd? Dan kunnen wij deze naar jouw wens aanpassen omdat wij gebruik maken van software die praktisch alle formaten kan omzetten naar bewerkbare versies. Wel zo makkelijk en goedkoop.

3 redenen om met ons samen te werken

Snelheid en behendigheidWij hebben een proces ontwikkeld om onze workflow efficiënt te structureren en te versnellen om uitzonderlijke digitale producten binnen de afgesproken tijd te leveren. Met ons stappenplan werken wij naar de oplevering van de website toe. Wij hebben flexibiliteit en behendigheid als hoeksteen voor uitzonderlijke resultaten.

Mensgerichte benadering
Terwijl onze methodes dagelijks veranderen in onze snel veranderende omgeving, blijft de focus op mensen. De beste resultaten worden behaald door mensen die genieten van wat ze doen, vooral als we het samen doen.

Digitale producten van hoge kwaliteitWij leveren niet alleen werk dat voldoet aan de eisen en de verwachtingen overtreffen, maar dit doen we ook nog eens tegen een eerlijke prijs.

Wat anderen zeggen over Spreid

logo_dalocus
In de toekomst ga ik zeker vaker samen met Spreid zaken aanpakken. Erg prettige manier van communiceren, blijft vragen stellen om net die laatste paar procent extra te geven. Voor mij heeft hij een logo ontworpen, we hadden behoorlijk sturende ideeën, maar de realisatie overtreft wat ik in gedachten had.
Eigenaar Stoasz
Stipte
Spreid is voor Stipte de ideale partner op het gebied van onze marketing werkzaamheden. Voor creatie ‘from scratch’ maar ook voor even snel een paar eenvoudige wijzigingen. Ideaal voor ons met een hele goede prijs /kwaliteit verhouding. Wij kunnen Spreid daarom aan iedereen aanbevelen.
Directeur
abrow
Via social media ben ik ik contact gekomen met spreid.nl. Na wat berichten heen en weer is Dirk meteen aan de slag gegaan met mijn ideeën voor een logo voor mijn bedrijfje. De eerste opzet was nog niet helemaal naar wens. Binnen no time was daar het tweede voorbeeld. Ik ben echt ontzettend blij met hoe mijn logo geworden is. Strak en professioneel! Krijg veel complimenten vanuit mijn omgeving. De communicatie verliep vlot, de uitwerking was snel. Een aanrader wat mij betreft!
integrio
Wij werken al geruime tijd naar volle tevredenheid met Spreid samen. Spreid heeft ons geholpen met het ontwikkelen van de huisstijl van Integrio. Niet alleen door te doen wat we vragen, maar juist ook om met goeie ideeën te komen over zaken waar we nog niet over na hebben gedacht.
COO Integrio
Fokkeline de Groot
Bij Spreid werd, na een persoonlijk gesprek, een perfecte website gecreëerd. Dirk voelt heel goed aan wat de individuele wensen zijn en denkt mee! Heel fijn dat hij in jip-en-janneketaal uitlegt wat mogelijkheden zijn en met ideeën komt die een meerwaarde voor mijn website zijn! Dankzij Spreid leerde ik de kracht van Social Media en een goede website kennen! Daarbij heeft hij ook een prachtige cadeaubon ontworpen en laten drukken.
Fokkeline de Groot
Wellnessmasseur

Klaar om te starten?

Onze branding diensten