Stappenplan voor een goede website.

Een goede website staat of valt bij een goede voorbereiding. Hoe wil je jouw bedrijf presenteren bij jouw potentiele en bestaande klanten. Daar heb je vast wel ideeen over, maar hoe geef je die vorm? Daar zijn wij in gespecialiseerd. Daarom hebben wij een stappenplan die we hieronder graag in het kort uitleggen. Heb je er vragen over? Neem dan gewoon contact met ons op.

Stap 1

We maken kennis met elkaar en we verzamelen informatie om duidelijk te krijgen wat jouw wensen zijn. Een website is het visitekaartje van jouw bedrijf en moet jouw doelgroep ook aanspreken. Heb je dus een visie, dan moet dat ook vertaald worden naar jouw website.

handshake
wireframe

Stap 2

Wij maken een wireframe, zodat je kan zien wat wij in gedachte hebben. Hiermee voorkomen we dat er een website ontstaat die niet aan de verwachtingen voldoet. En geven daarbij de offerte, zodat je direct weet wat de kosten zullen zijn.

Stap 3

Na het akkoord op de wireframe, gaan we aan de slag met de door jouw aangeleverde teksten en afbeeldingen.

starten van design
Stappenplan

Stap 4

Het bouwen aan jouw website is begonnen. De website wordt gemaakt in de vorm van een PDF inclusief kleuren, tekst en afbeeldingen. In deze stap houden wij u regelmatig op de hoogte en sturen u eventueel voorbeelden.

Stap 5

Wij gaan het goedgekeurde model ombouwen naar een website inclusief alle functies. Zodra de website klaar is dient deze getest te worden. Zo moet het voor de bezoeker mogelijk zijn om makkelijk door jouw website te klikken en te vinden wat hij/zij zoekt.

livetest
wireframe_finish_red

Stap 6

Jouw website gaat live! Gefeliciteerd, je kan het delen met jouw relaties. Je kan ook direct zien wat de gevolgen zijn van jouw nieuwe website. Nieuwe bezoekers? Meer leads?

Stap 7

Wij gaan jou uitleg te geven hoe de website te gebruiken. Bijvoorbeeld: Hoe schrijf je een nieuwe post, zodat de inhoud van jouw website actueel blijft etc.

happyboy
onderhoud

Stap 8

Jou website is al een tijdje live. Maar hoe hou je de site live? Daar is onderhoud voor nodig, dit kan je zelf doen maar kan je ook uit handen geven aan ons.
Wij staan altijd voor je klaar.

Heb je er ook zo'n zin in?

Laten we dan gelijk beginnen

Zorg dat jouw website het visitekaartje van jouw bedrijf is en neem geen genoegen met minder.

Neem vandaag nog contact op