Over ons: De vent achter de tent

Spreid is een kleine onderneming, zeer flexibel in te zetten voor jouw doel. Daarom wijken wij af van gebaande paden en werken niet volgens een vast plan. Wij maken juist voor iedere klant een plan. In deze “Over ons” stelt Spreid zich aan jou voor.

Welkom, mijn naam is Dirk Heilbron

Het is fijn om te weten met wie je te maken hebt. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in marketing bood zich de mogelijkheid aan om mijn ervaring en kennis te gebruiken voor een eigen bedrijf: Spreid.

Ik ben zeer flexibel als het gaat om opdrachten, ik zet mij graag in voor een goed resultaat en daar de wensen van de opdrachtgever niet bij uit het oog te verliezen. Soms staan de wensen het beste resultaat in de weg, en daar ligt de uitdaging. En die ga ik graag met je aan.

Neem daarom gewoon contact met ons op. Veel is mogelijk, ook dingen waar je zelf misschien nooit bij na hebt gedacht. En dat maakt het vak mooi, en de samenwerking leuk

Marketing zonder vooropgesteld plan

Alles om ons heen verandert met de dag. Daar zal je je iedere keer op aan
moeten passen om contact te houden met jouw doelgroep. Daarom bekijken
we samen met jou wat het doel is, de benodigde middelen en uiteindelijk
het behaalde resultaat.

Flexibel

Van klein naar groot. Iedere opdracht die wij krijgen geeft ons energie. Wij vinden kleine opdrachten, zoals het ontwerpen van een visitekaartje, het maken van een brochure of het vormgeven aan bijvoorbeeld een menukaart voor een restaurant geweldig. Grote opdrachten, zoals het ontwikkelen van een complete huisstijl zijn van harte welkom.

Ons doel is dat wij jou tevreden maken en houden. Dat houdt ons scherp en creatief.

Over Ons

Dirk Heilbron

Oprichter

Zij kenden ons nog niet, maar nu denken ze zo over ons.

logo_dalocus
In de toekomst ga ik zeker vaker samen met Spreid zaken aanpakken. Erg prettige manier van communiceren, blijft vragen stellen om net die laatste paar procent extra te geven. Voor mij heeft hij een logo ontworpen, we hadden behoorlijk sturende ideeën, maar de realisatie overtreft wat ik in gedachten had.
Eigenaar Stoasz
Stipte
Spreid is voor Stipte de ideale partner op het gebied van onze marketing werkzaamheden. Voor creatie ‘from scratch’ maar ook voor even snel een paar eenvoudige wijzigingen. Ideaal voor ons met een hele goede prijs /kwaliteit verhouding. Wij kunnen Spreid daarom aan iedereen aanbevelen.
Directeur
abrow
Via social media ben ik ik contact gekomen met spreid.nl. Na wat berichten heen en weer is Dirk meteen aan de slag gegaan met mijn ideeën voor een logo voor mijn bedrijfje. De eerste opzet was nog niet helemaal naar wens. Binnen no time was daar het tweede voorbeeld. Ik ben echt ontzettend blij met hoe mijn logo geworden is. Strak en professioneel! Krijg veel complimenten vanuit mijn omgeving. De communicatie verliep vlot, de uitwerking was snel. Een aanrader wat mij betreft!
integrio
Wij werken al geruime tijd naar volle tevredenheid met Spreid samen. Spreid heeft ons geholpen met het ontwikkelen van de huisstijl van Integrio. Niet alleen door te doen wat we vragen, maar juist ook om met goeie ideeën te komen over zaken waar we nog niet over na hebben gedacht.
COO Integrio
Fokkeline de Groot
Bij Spreid werd, na een persoonlijk gesprek, een perfecte website gecreëerd. Dirk voelt heel goed aan wat de individuele wensen zijn en denkt mee! Heel fijn dat hij in jip-en-janneketaal uitlegt wat mogelijkheden zijn en met ideeën komt die een meerwaarde voor mijn website zijn! Dankzij Spreid leerde ik de kracht van Social Media en een goede website kennen! Daarbij heeft hij ook een prachtige cadeaubon ontworpen en laten drukken.
Fokkeline de Groot
Wellnessmasseur

Samen een prima koppel

Ook al hebben wij alle kennis in huis om jouw doel te bereiken, jij bent degene die jouw branche het beste kent. Door jouw kennis en onze technieken te gebruiken, vormen wij een prima koppel. Wij kunnen jou onder andere helpen met:

SEO

Maak je website beter vindbaar voor jouw doelgroep.

Site

Jouw website is het visitekaartje voor het bedrijf.

Vormgeving

Een logo ontwerpen, een huisstijl ontwikkelen.

Drukwerk

Van visitekaartje tot uitgebreide brochures.

Klaar om met de vent achter de tent in zee te gaan?

Spreid