Spreid helpt

Ondernemers helpen elkaar.

Door de crisis die is ontstaan, hebben veel ondernemers het niet makkelijk. Daarom vinden wij het belangrijk om elkaar de helpende hand te bieden. Spreid geeft lokale ondernemers uit de Noordoostpolder de mogelijkheid om zonder kosten hun drukwerk te laten opmaken. Of dit nu een bestaand project is die wat fine-tuning nodig heeft, of een geheel nieuw project.

De aanvrager ontvangt geen factuur, zo helpen wij elkaar. Het werkt heel simpel, stuur het formulier in wat staat op SPREID.NL/LOKAAL en geef ons zoveel mogelijk informatie over uw wensen. Heeft u al bestaand drukwerk en wil deze aangepast hebben, stuur dan alle beschikbare bestanden mee. Dit kan allemaal via 1 formulier speciaal voor deze actie.

U krijgt alle bestanden, inclusief de bewerkbare bestanden terug. U zit dus niet vast aan Spreid voor als u later weer wijzigingen door wil voeren. Zo helpen we elkaar een beetje om met prachtige initiatieven zoals https://bvnoordoostpolder.nl/ waarbij lokale ondernemers elkaar helpen.

Ga dus naar SPREID.NL/LOKAAL voor meer informatie.

Meer lezen?

meisje recensie

Recensies

Hoe belangrijk zijn recensies? Voor het kopen van mobiele telefoons, gezondheidsproducten of een koffieapparaat, het komt bijna niet meer voor...

Lees meer...

Adres

Info

Join The club

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

×

Winkelwagen

Logo van Spreid

Spreid

nieuws brief

Geef je op voor de nieuwsbrief van Spreid en wij houden je op de hoogte.

Privacy. Deze website gebruikt cookies voor een optimaal gebruik.