Spreid

Tot 01 mei 2020 gratis hulp voor lokale ondernemers

100% NAAR UW SMAAK GEMAAKT
Waarom

Spreid is een lokaal bedrijf in oprichting die nu nog geen commerciële activiteiten verricht. Maar we zijn er wel klaar voor! Veel ondernemers hebben last van de gevolgen die deze crisis veroorzaakt maar weten ook dat straks de onderneming volop moet draaien. Marketing speelt daar een grote rol in, maar dat kost ook veel geld en dat is waar u als ondernemer juist zo zuinig op moet zijn. Daarom helpen wij u mee, u ontvangt geen factuur. Het is dus volledig zonder kosten.

De kwaliteit van het product naar uw wens zal niet anders zijn dan u gewend bent, Spreid staat klaar om u te helpen.

Wie

Spreid is nog niet officieel actief en is dus in oprichting. Door de crisis die is ontstaan, hebben wij de mogelijkheid om onze diensten alvast aan te bieden. Door jarenlang ervaring binnen het bedrijfsleven als designer, onderdeel van meerdere marketingteams, DTP’er maar ook actief als beheerder van meerdere Social Media Marketing accounts hebben wij de kennis die u nodig heeft in huis. Dit geeft uw onderneming de kans om nu, maar ook zeker straks, beter onder de aandacht te komen bij uw klanten. Er wordt niks bij u in rekening gebracht, ook ontvangt u alle bestanden bewerkbaar terug zodat u gewoon weer terug kan naar uw eigen partner waar u zaken mee doet. U gaat geen enkele verplichting aan.

Hoe

U stuurt via het onderstaande formulier uw wens, de al bestaande bestanden (indien van toepassing) en toelichting. Hoe meer informatie, hoe beter. Wij kunnen dan het product sneller leveren, wat u weer veel tijd scheelt. Om deze reden bieden wij ook 1 revisie mogelijkheid om ook onze tijd zo efficiënt mogelijk in te zetten voor iedereen.

De levertijd is afhankelijk van het aantal verzoeken. Het zou dan ook mooi zijn als u aangeeft wat de gewenste levertijd is, dan houden wij daar rekening mee in de planning.

Design

Heeft u al een design maar wilt u deze aangepast hebben? Dan helpen wij u zonder kosten. Zo helpen wij elkaar in de Noordoostpolder.

About 2
Publiceren
About 1

Folders, flyers, cadeaubonnen, visitekaartjes etcetera, wij kunnen ze voor u maken bestaande designs aanpassen. U bent vrij om te kiezen door wie u ze wil laten drukken, wij leveren een kant en klaar bestand aan die u zo kan doorsturen naar uw drukker.

Services

Design

Wij maken gebruik van Design, een programma waarbij vector-images gemaakt worden, zodat uw afbeeldingen superscherp blijven. Het is dus niet mogelijk om bijvoorbeeld indd bestanden aan te leveren, wij maken geen gebruik van Adobe maar een beter programma.

Publiceren

Om uw folders, flyers, visitekaartjes of welk drukwerk maar ook mooi op te maken, gebruiken wij een professioneel DTP programma. Hiermee zal het drukwerk altijd worden aangeleverd zoals uw drukker het wil, zodat u altijd het beste resultaat heeft.

Fotobewerking

U heeft foto's die u graag wilt gebruiken, maar de kleur is net niet goed of er staat iets op de foto wat u er niet meer bij wilt hebben? Of u wilt juist iets toegevoegd hebben aan de foto, daar gebruiken wij Photo voor. Neem gerust contact met ons op, wij bekijken de mogelijkheden.

Social

Ook op social media is het juist nu belangrijk onder de aandacht te blijven. Heeft u al een social media pagina, maar komt er niet aan toe de juiste toon te vinden, wij helpen u er graag mee. Wij zetten op dit moment geen complete campagnes op, maar geven u wel de bewerkte foto's zodat u op blijft vallen.

Contact
Laten we praten!

Heeft u meer informatie nodig? Stuur ons een email of bel ons.We bijten niet!