Logo Design

Investeer in jouw merk

Een logo design is investeren in uw merk

Bij Spreid koop je niet alleen een logo, je investeert in een creatief proces. Wij creëren vanaf nul een 100% uniek ontwerp, wat zorgt voor een prachtig logo die jouw merkidentiteit vertegenwoordigt. Wij maken alles zelf, dus geen clip-art of sjablonen. 

Zo ontwerpen we jouw logo

Allereerst beginnen we met een kennismaking. In de huidige tijd, gaat dat digitaal. Wij willen zoveel mogelijk over jou, jouw bedrijf en jouw wensen weten. Dat doen we door een vragenlijst (digitaal) te sturen, waarbij we een aantal gerichte vragen stellen. Hoe meer informatie, hoe beter. Wij weten wat nodig is om gedachten, visie en ideeën om te zetten naar uw merkidentiteit.

Zo leveren wij een Logo Design

Aan de hand van de vragenlijst die jij hebt ingevuld, gaan we aan de slag. Daarbij maken we een aantal logo’s die voldoen aan jouw wensen en leggen deze aan je voor. Daarbij kies je één logo en je geeft aan wat je daarvan vindt. Ook daar gaan we mee aan de slag en bieden deze aan. Je ontvangt één revisie-mogelijkheid, dus je kan nog wijzigingen in het gekozen logo door laten voeren. Uiteindelijk hebben we het logo helemaal naar jouw wens gemaakt!

Wat leveren wij

Je ontvangt van ons de logo’s in 5 formaten: ESP, JPG, PNG, SVG en PDF. Daarmee ben je volledig voorzien in online en offline formaten en kan je zelfs nog wijzigingen door laten voeren. Daarbij ontvang je het logo in drie kleurprofielen: Full colour, Wit en Zwart. Op die manier kan je jouw logo, of inmiddels jouw merkidentiteit, overal inzetten.

En wij zijn flexibel

Als je al een logo hebt, maar je wil deze aangepast hebben naar jouw huidige wensen, dan kan je bij ons terecht. Wij maken gebruik van hoogtechnische software die er voor kan zorgen, samen met onze creativiteit, dat jouw logo weer helemaal naar wens is. Neem gewoon even contact met ons op, vragen kost niks.

3 redenen om met ons samen te werken

Snelheid en behendigheidWij hebben een proces ontwikkeld om onze workflow efficiënt te structureren en te versnellen om uitzonderlijke digitale producten binnen de afgesproken tijd te leveren. Met ons stappenplan werken wij naar naar een mooi logo design toe. Wij hebben flexibiliteit en behendigheid als hoeksteen voor uitzonderlijke resultaten.

Mensgerichte benadering
Terwijl onze methodes dagelijks veranderen in onze snel veranderende omgeving, blijft de focus op mensen. De beste resultaten worden behaald door mensen die genieten van wat ze doen, vooral als we het samen doen.

Digitale producten van hoge kwaliteitWij leveren niet alleen werk dat voldoet aan de eisen en de verwachtingen overtreffen, maar dit doen we ook nog eens tegen een eerlijke prijs.

Wat anderen zeggen over Spreid

logo_dalocus
In de toekomst ga ik zeker vaker samen met Spreid zaken aanpakken. Erg prettige manier van communiceren, blijft vragen stellen om net die laatste paar procent extra te geven. Voor mij heeft hij een logo ontworpen, we hadden behoorlijk sturende ideeën, maar de realisatie overtreft wat ik in gedachten had.
Eigenaar Stoasz
Stipte
Spreid is voor Stipte de ideale partner op het gebied van onze marketing werkzaamheden. Voor creatie ‘from scratch’ maar ook voor even snel een paar eenvoudige wijzigingen. Ideaal voor ons met een hele goede prijs /kwaliteit verhouding. Wij kunnen Spreid daarom aan iedereen aanbevelen.
Directeur
abrow
Via social media ben ik ik contact gekomen met spreid.nl. Na wat berichten heen en weer is Dirk meteen aan de slag gegaan met mijn ideeën voor een logo voor mijn bedrijfje. De eerste opzet was nog niet helemaal naar wens. Binnen no time was daar het tweede voorbeeld. Ik ben echt ontzettend blij met hoe mijn logo geworden is. Strak en professioneel! Krijg veel complimenten vanuit mijn omgeving. De communicatie verliep vlot, de uitwerking was snel. Een aanrader wat mij betreft!
integrio
Wij werken al geruime tijd naar volle tevredenheid met Spreid samen. Spreid heeft ons geholpen met het ontwikkelen van de huisstijl van Integrio. Niet alleen door te doen wat we vragen, maar juist ook om met goeie ideeën te komen over zaken waar we nog niet over na hebben gedacht.
COO Integrio
Fokkeline de Groot
Bij Spreid werd, na een persoonlijk gesprek, een perfecte website gecreëerd. Dirk voelt heel goed aan wat de individuele wensen zijn en denkt mee! Heel fijn dat hij in jip-en-janneketaal uitlegt wat mogelijkheden zijn en met ideeën komt die een meerwaarde voor mijn website zijn! Dankzij Spreid leerde ik de kracht van Social Media en een goede website kennen! Daarbij heeft hij ook een prachtige cadeaubon ontworpen en laten drukken.
Fokkeline de Groot
Wellnessmasseur

Als je meer wil weten

De eerste stap is contact! Het lijkt heel simpel, maar het is het belangrijkste wat er is. Jij moet een goed gevoel hebben bij de samenwerking. Wij werken doelgericht en zonder poespas. Als jij iets wil, dan gaan wij ons best doen om dat voor elkaar te krijgen. Je krijgt een eerlijk antwoord op al jouw vragen waardoor je nooit teleurgesteld wordt door het uiteindelijke resultaat.

Een logo maken is meer dan alleen een idee van jouw concurrent na te maken. Dat kost tijd en mag ook wat kosten, maar het zal je meevallen. Kijk maar eens naar onze prijzen, een logo begint al bij €250,00. En daarmee is de grootste stap naar jouw merk gezet.

Klaar om te starten?

Onze branding diensten