Huisstijl

Ontwerp dat boeit en inspireert

Ontwerp dat boeit en inspireert

We begrijpen dat het creëren van een huisstijl veel meer inhoudt dan het ontwerpen van een logo, het kiezen van een stapel lettertypen of het kiezen van willekeurige kleuren. Bij Spreid nemen we de tijd om te leren wat jou uniek maakt, en richten we ons op het opbouwen van een volledige visuele identiteit om dat verhaal te vertellen.

Hoe doen we dat?

De eerste succesvolle stap

We begrijpen dat merken niet abstract leven. Wanneer we de basis van jouw visuele identiteit creëren, kijken we waar jouw merk leeft en ontwerpen we jouw identiteit met toepassing in gedachten.

Strategisch maar efficiënt

We hebben geen 4 maanden nodig voor een duur, overbodig en pijnlijk ontdekkingsproces om resultaten te produceren die je vertellen wat je al weet. Hoewel het belangrijk is dat we jou, jouw doelen en jouw bedrijf volledig begrijpen, houden we ons proces slank, efficiënt en resultaatgericht.

Een huisstijl is meer dan alleen een logo

Ons wordt vaak gevraagd of wij “logo’s ontwerpen”. Hoewel het antwoord “Ja” is. denken wij daar toch iets anders over. Voor Spreid is een logo één stukje van een groter mozaïek. dat bestaat uit vele elementen waaruit jouw visuele identiteit bestaat.

Vriendelijk en eenvoudig

Wij begrijpen dat het laten maken of aanpassen van een huisstijl een ingewikkeld proces is. Wij zijn zeer gepassioneerd in wat wij doen, maar wij raken ook gepassioneerd over wat jij doet. Wij spreken daarom met onze klanten alsof het collega’s zijn om zo het beste product te creëren.

En wij zijn flexibel

Dat wij flexibel zijn staat als een paal boven water. Maar dat houdt ook in dat wij ons aan een proces houden die deadlines respecteert maar bovenal prioriteit geeft aan duidelijke communicatie. Bij het ontwerpen van een huisstijl mag je van ons verwachten dat wij onze ervaring inzetten om vernieuwend te zijn.

3 redenen om met ons samen te werken

Snelheid en behendigheidWij hebben een proces ontwikkeld om onze workflow efficiënt te structureren en te versnellen om uitzonderlijke digitale producten binnen de afgesproken tijd te leveren. Met ons stappenplan werken wij naar de oplevering van de website toe. Wij hebben flexibiliteit en behendigheid als hoeksteen voor uitzonderlijke resultaten.

Mensgerichte benadering
Terwijl onze methodes dagelijks veranderen in onze snel veranderende omgeving, blijft de focus op mensen. De beste resultaten worden behaald door mensen die genieten van wat ze doen, vooral als we het samen doen.

Digitale producten van hoge kwaliteitWij leveren niet alleen werk dat voldoet aan de eisen en de verwachtingen overtreffen, maar dit doen we ook nog eens tegen een eerlijke prijs.

Wat anderen zeggen over Spreid

logo_dalocus
In de toekomst ga ik zeker vaker samen met Spreid zaken aanpakken. Erg prettige manier van communiceren, blijft vragen stellen om net die laatste paar procent extra te geven. Voor mij heeft hij een logo ontworpen, we hadden behoorlijk sturende ideeën, maar de realisatie overtreft wat ik in gedachten had.
Eigenaar Stoasz
Stipte
Spreid is voor Stipte de ideale partner op het gebied van onze marketing werkzaamheden. Voor creatie ‘from scratch’ maar ook voor even snel een paar eenvoudige wijzigingen. Ideaal voor ons met een hele goede prijs /kwaliteit verhouding. Wij kunnen Spreid daarom aan iedereen aanbevelen.
Directeur
abrow
Via social media ben ik ik contact gekomen met spreid.nl. Na wat berichten heen en weer is Dirk meteen aan de slag gegaan met mijn ideeën voor een logo voor mijn bedrijfje. De eerste opzet was nog niet helemaal naar wens. Binnen no time was daar het tweede voorbeeld. Ik ben echt ontzettend blij met hoe mijn logo geworden is. Strak en professioneel! Krijg veel complimenten vanuit mijn omgeving. De communicatie verliep vlot, de uitwerking was snel. Een aanrader wat mij betreft!
integrio
Wij werken al geruime tijd naar volle tevredenheid met Spreid samen. Spreid heeft ons geholpen met het ontwikkelen van de huisstijl van Integrio. Niet alleen door te doen wat we vragen, maar juist ook om met goeie ideeën te komen over zaken waar we nog niet over na hebben gedacht.
COO Integrio
Fokkeline de Groot
Bij Spreid werd, na een persoonlijk gesprek, een perfecte website gecreëerd. Dirk voelt heel goed aan wat de individuele wensen zijn en denkt mee! Heel fijn dat hij in jip-en-janneketaal uitlegt wat mogelijkheden zijn en met ideeën komt die een meerwaarde voor mijn website zijn! Dankzij Spreid leerde ik de kracht van Social Media en een goede website kennen! Daarbij heeft hij ook een prachtige cadeaubon ontworpen en laten drukken.
Fokkeline de Groot
Wellnessmasseur

Klaar om te starten?

Onze branding diensten