Dropshipping

Start jouw online bedrijf

Start jouw online bedrijf met dropshiping

Hoe start je een online shop zonder meteen een enorme investering te doen in voorraad en opslag? Daarvoor kan je het concept van dropshipping gebruiken. Geen voorraadkosten of verzendperikelen. Jouw groothandel verstuurt rechtstreeks naar jouw klanten.

Dropshipping_stap_1
dropshipping_stap_2
dropshipping_stap_3
dropshipping_stap_4

Stap 1

Jouw klant bestelt iets in jouw webwinkel.

Stap 2

Jij bestelt bij jouw groothandel.

Stap 3

De groothandel verstuurt het bestelde product naar jouw klant.

Stap 4

De bezorger brengt de bestelling netjes bij de klant.

dropshipping fun

Start goedkoop

Je hebt geen voorraad nodig, jij betaalt pas aan je leverancier zodra de klant iets bij jou heeft besteld.

Besteed je tijd goed

Met dropshipping verwerk je jouw orders in een paar muisklikken. Hierdoor heb je meer tijd voor marketing en zoeken naar de leukste producten om de webwinkel verder uit te breiden.

dropshipping girl

De wereld is jouw klant

Hoe mooi is dat, je bereikt direct een enorme doelgroep. Dropship-leveranciers leveren meestal wereldwijd.

Succes

Het enige wat jouw webwinkel nodig heeft, is jouw tijd. En met jouw tijd kan je al snel geld verdienen. Wees creatief, eerlijk en aantrekkelijk voor jouw klanten.

Laat Spreid jouw dropshipping winkel maken

Om jouw dropshipping site tot een succes te maken, heb je iemand nodig die daar ervaring in heeft. Spreid is daarvoor de partij bij uitstek.
Allereerst moet je een goede domeinnaam hebben en een goede hostingpartij, jouw website moet optimaal functioneren. Daar kan Spreid je in adviseren. Vanaf dan gaan we aan het werk voor je. We maken het ontwerp en koppelen jouw dropshipping-leverancier aan jouw website. Jij kan beginnen met de winkel te vullen! Zodra je een je winkel hebt gevuld met de dingen die jij wilt verkopen, of dat nou één item is (gespcialiseerd) of een complete winkel met allerlei verschillende artikelen, dan gaan we aan de slag.

Jouw winkel moet wel bekend worden onder jouw doelgroep. Daarom zorgen we er voor dat jouw winkel SEO friendly is. Dat houdt in dat Google jouw website indexeert en je gevonden kan worden op de juiste zoekterm. Dit doen we samen met jou, jij weet exact wat je wil en wij weten hoe!

Voordeel bij Spreid

Eigen beheer

Vrijheid en dan toch gebonden zijn aan allerlei bedrijven die geld vragen voor hun service? Je kent de voorbeelden wel van o.a. Thuisbezorgd, waarbij de restaurants iedere keer meer geld af moeten dragen om gebruik te kunnen blijven maken van hun service. Dat heb je niet bij Spreid. Je betaalt eenmalig een bedrag voor het opleveren van jouw webwinkel en daarna is alles van jou.

Snel en naar jouw smaakSpreid is een kleine onderneming met een enorme ervaring. Omdat we zo klein zijn, is het ook makkelijk om te schakelen. Dat betekent dat we jouw wensen, en eisen, direct verwerken op de website. Wij schromen niet om je te vertellen als iets een onverstandige zet zou zijn, maar jij bent de opdrachtgever.

Digitale producten van hoge kwaliteitDropshipping is juist nu de manier om geld te verdienen. Door het vele thuiswerken van mensen, zijn ze ook sneller geneigd online hun aankopen te doen. En als jij er maar voor zorgt dat jouw assortiment aanspreekt. Wil je advies? Stuur ons dan jouw vragen en wij beantwoorden deze voor je.

Wat anderen zeggen

logo_dalocus
In de toekomst ga ik zeker vaker samen met Spreid zaken aanpakken. Erg prettige manier van communiceren, blijft vragen stellen om net die laatste paar procent extra te geven. Voor mij heeft hij een logo ontworpen, we hadden behoorlijk sturende ideeën, maar de realisatie overtreft wat ik in gedachten had.
Eigenaar Stoasz
Stipte
Spreid is voor Stipte de ideale partner op het gebied van onze marketing werkzaamheden. Voor creatie ‘from scratch’ maar ook voor even snel een paar eenvoudige wijzigingen. Ideaal voor ons met een hele goede prijs /kwaliteit verhouding. Wij kunnen Spreid daarom aan iedereen aanbevelen.
Directeur
abrow
Via social media ben ik ik contact gekomen met spreid.nl. Na wat berichten heen en weer is Dirk meteen aan de slag gegaan met mijn ideeën voor een logo voor mijn bedrijfje. De eerste opzet was nog niet helemaal naar wens. Binnen no time was daar het tweede voorbeeld. Ik ben echt ontzettend blij met hoe mijn logo geworden is. Strak en professioneel! Krijg veel complimenten vanuit mijn omgeving. De communicatie verliep vlot, de uitwerking was snel. Een aanrader wat mij betreft!
integrio
Wij werken al geruime tijd naar volle tevredenheid met Spreid samen. Spreid heeft ons geholpen met het ontwikkelen van de huisstijl van Integrio. Niet alleen door te doen wat we vragen, maar juist ook om met goeie ideeën te komen over zaken waar we nog niet over na hebben gedacht.
COO Integrio
Fokkeline de Groot
Bij Spreid werd, na een persoonlijk gesprek, een perfecte website gecreëerd. Dirk voelt heel goed aan wat de individuele wensen zijn en denkt mee! Heel fijn dat hij in jip-en-janneketaal uitlegt wat mogelijkheden zijn en met ideeën komt die een meerwaarde voor mijn website zijn! Dankzij Spreid leerde ik de kracht van Social Media en een goede website kennen! Daarbij heeft hij ook een prachtige cadeaubon ontworpen en laten drukken.
Fokkeline de Groot
Wellnessmasseur

Klaar om te starten?

Onze branding diensten