Dropshipping

Start jouw online bedrijf

Start jouw online bedrijf met dropshiping

Hoe start je een online shop zonder meteen een enorme investering te doen in voorraad en opslag? Daarvoor kan je het concept van dropshipping gebruiken. Geen voorraadkosten of verzendperikelen. Jouw groothandel verstuurt rechtstreeks naar jouw klanten.

Dropshipping_stap_1
dropshipping_stap_2
dropshipping_stap_3
dropshipping_stap_4

Stap 1

Jouw klant bestelt iets in jouw webwinkel.

Stap 2

Jij bestelt bij jouw groothandel.

Stap 3

De groothandel verstuurt het bestelde product naar jouw klant.

Stap 4

De bezorger brengt de bestelling netjes bij de klant.

dropshipping fun

Start goedkoop

Je hebt geen voorraad nodig, jij betaalt pas aan je leverancier zodra de klant iets bij jou heeft besteld.

Besteed je tijd goed

Met dropshipping verwerk je jouw orders in een paar muisklikken. Hierdoor heb je meer tijd voor marketing en zoeken naar de leukste producten om de webwinkel verder uit te breiden.

dropshipping girl

De wereld is jouw klant

Hoe mooi is dat, je bereikt direct een enorme doelgroep. Dropship-leveranciers leveren meestal wereldwijd.

Succes

Het enige wat jouw webwinkel nodig heeft, is jouw tijd. En met jouw tijd kan je al snel geld verdienen. Wees creatief, eerlijk en aantrekkelijk voor jouw klanten.

Laat Spreid jouw dropshipping winkel maken

Om jouw dropshipping site tot een succes te maken, heb je iemand nodig die daar ervaring in heeft. Spreid is daarvoor de partij bij uitstek.
Allereerst moet je een goede domeinnaam hebben en een goede hostingpartij, jouw website moet optimaal functioneren. Daar kan Spreid je in adviseren. Vanaf dan gaan we aan het werk voor je. We maken het ontwerp en koppelen jouw dropshipping-leverancier aan jouw website. Jij kan beginnen met de winkel te vullen! Zodra je een je winkel hebt gevuld met de dingen die jij wilt verkopen, of dat nou één item is (gespcialiseerd) of een complete winkel met allerlei verschillende artikelen, dan gaan we aan de slag.

Jouw winkel moet wel bekend worden onder jouw doelgroep. Daarom zorgen we er voor dat jouw winkel SEO friendly is. Dat houdt in dat Google jouw website indexeert en je gevonden kan worden op de juiste zoekterm. Dit doen we samen met jou, jij weet exact wat je wil en wij weten hoe!

Voordeel bij Spreid

Eigen beheer

Vrijheid en dan toch gebonden zijn aan allerlei bedrijven die geld vragen voor hun service? Je kent de voorbeelden wel van o.a. Thuisbezorgd, waarbij de restaurants iedere keer meer geld af moeten dragen om gebruik te kunnen blijven maken van hun service. Dat heb je niet bij Spreid. Je betaalt eenmalig een bedrag voor het opleveren van jouw webwinkel en daarna is alles van jou.

Snel en naar jouw smaakSpreid is een kleine onderneming met een enorme ervaring. Omdat we zo klein zijn, is het ook makkelijk om te schakelen. Dat betekent dat we jouw wensen, en eisen, direct verwerken op de website. Wij schromen niet om je te vertellen als iets een onverstandige zet zou zijn, maar jij bent de opdrachtgever.

Digitale producten van hoge kwaliteitDropshipping is juist nu de manier om geld te verdienen. Door het vele thuiswerken van mensen, zijn ze ook sneller geneigd online hun aankopen te doen. En als jij er maar voor zorgt dat jouw assortiment aanspreekt. Wil je advies? Stuur ons dan jouw vragen en wij beantwoorden deze voor je.

Wat anderen zeggen

Klaar om te starten?

Onze branding diensten