Contact

Wil je met ons in contact komen? Wij zijn blij om wat van je te horen.
Zo kan je met ons in contact komen:

Bel ons

Geinteresserd in onze diensten?
Pak dan de telefoon voor direct contact met ons.

Mail ons

Heb je aanvullende vragen, of heb je support nodig?
Wij staan voor je klaar.

Wil je weten
wat anderen over ons zeggen?

logo_dalocus
In de toekomst ga ik zeker vaker samen met Spreid zaken aanpakken. Erg prettige manier van communiceren, blijft vragen stellen om net die laatste paar procent extra te geven. Voor mij heeft hij een logo ontworpen, we hadden behoorlijk sturende ideeën, maar de realisatie overtreft wat ik in gedachten had.
Eigenaar Stoasz
Stipte
Spreid is voor Stipte de ideale partner op het gebied van onze marketing werkzaamheden. Voor creatie ‘from scratch’ maar ook voor even snel een paar eenvoudige wijzigingen. Ideaal voor ons met een hele goede prijs /kwaliteit verhouding. Wij kunnen Spreid daarom aan iedereen aanbevelen.
Directeur
abrow
Via social media ben ik ik contact gekomen met spreid.nl. Na wat berichten heen en weer is Dirk meteen aan de slag gegaan met mijn ideeën voor een logo voor mijn bedrijfje. De eerste opzet was nog niet helemaal naar wens. Binnen no time was daar het tweede voorbeeld. Ik ben echt ontzettend blij met hoe mijn logo geworden is. Strak en professioneel! Krijg veel complimenten vanuit mijn omgeving. De communicatie verliep vlot, de uitwerking was snel. Een aanrader wat mij betreft!
integrio
Wij werken al geruime tijd naar volle tevredenheid met Spreid samen. Spreid heeft ons geholpen met het ontwikkelen van de huisstijl van Integrio. Niet alleen door te doen wat we vragen, maar juist ook om met goeie ideeën te komen over zaken waar we nog niet over na hebben gedacht.
COO Integrio
Fokkeline de Groot
Bij Spreid werd, na een persoonlijk gesprek, een perfecte website gecreëerd. Dirk voelt heel goed aan wat de individuele wensen zijn en denkt mee! Heel fijn dat hij in jip-en-janneketaal uitlegt wat mogelijkheden zijn en met ideeën komt die een meerwaarde voor mijn website zijn! Dankzij Spreid leerde ik de kracht van Social Media en een goede website kennen! Daarbij heeft hij ook een prachtige cadeaubon ontworpen en laten drukken.
Fokkeline de Groot
Wellnessmasseur

Met wie
krijg je te maken?

Wij hebben al een “Over Ons” pagina, maar het is wel zo fijn om te weten met wie je contact hebt. Mijn naam is Dirk Heilbron en al 15 jaar werkzaam in marketing. In 2020 kwam de mogelijkheid om mijn ervaring en kennis te gebruiken voor een eigen bedrijf.

Ik ben zeer flexibel als het gaat om opdrachten, ik zet mij graag in voor een goed resultaat en daar de wensen van de opdrachtgever niet bij uit het oog te verliezen. Soms staan de wensen het beste resultaat in de weg, en daar ligt de uitdaging. En die ga ik graag met je aan.

Neem daarom gewoon contact met ons op. Veel is mogelijk, ook dingen waar je zelf misschien nooit bij na hebt gedacht. En dat maakt het vak mooi, en de samenwerking leuk.

Over Ons

Dirk Heilbron

Oprichter