Brochures & Flyers

Een briljante brochure nodig?

Een briljante brochure nodig?

Alles is nu misschien digitaal, maar wij geloven dat er niets beter is dan een brochure om jouw boodschap over te brengen. Onze benadering van het ontwerpen van brochures zorgt voor een aantal zeer smakelijke brochures. Maar bij Spreid kan je terecht voor al jouw drukwerk. Van idee tot het daadwerkelijk drukken. Je kan kiezen wat het beste bij je past. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Wat een goede brochure kan doen

Brochures als marketingmedium

Wij ontwerpen brochures voor elk denkbaar gebruik.
Van verkoopbrochures tot kunstwerken, we hebben tientallen ontworpen en kunnen jou helpen het juiste brochureontwerp voor jouw bedrijf te vinden.

Er gaat niets boven het tastbare gevoel van een prachtig gedrukte brochure, en in de wereld van alles-digitaal kan een gedrukt stuk je echt helpen opvallen.

Online folders

Door jouw brochure in de virtuele wereld te brengen, kunnen we interactieve versies van uw gedrukte brochures maken voor gebruik op websites.

Interactieve brochures betrekken ontvangers en overbruggen de kloof tussen gedrukt en digitaal.

Hoe doen wij het?

De ontwerpdiensten voor brochures die door ons bedrijf worden aangeboden, dienen als een effectief hulpmiddel voor effectieve promotie. We ontwerpen brochures op een concurrerende en levendige manier en bieden onze diensten aan tegen zeer betaalbare tarieven.

Wij gebruiken compatibel software

Heb je al een brochure die je graag aangepast wil hebben naar de eisen van deze tijd? Dan kunnen wij deze naar jouw wens aanpassen omdat wij gebruik maken van software die praktisch alle formaten kan omzetten naar bewerkbare versies.

En wij zijn flexibel

Spreid werkt volgens een vast patroon en dat zorgt er voor dat jij bij het hele proces betrokken bent. Tussentijds overleg is belangrijk, daarom laten wij tussentijds de vorderingen aan je zien. Hierdoor is het mogelijk flexibel wijzigingen door te voeren, het is jouw brochure en jij weet het beste wat jouw bedrijf inhoudt.

Wat zijn de stappen?

Onderzoek en planning

Uw brochure moet iets zeggen tegen een bepaalde markt. Of het nu gaat om informeren, verkopen of aanmelden, het moet een taak vervullen. We gaan kijken wat voor jou het beste werkt (het is misschien niet die A4 12-pager waar je aan dacht).

Ontwerp

Wij werken met Affinity Photo, Publisher en Design om uw geweldige nieuwe brochure te ontwerpen. Wij maken gebruik van de middelen die je aanlevert, zoals foto’s en tekst. Als je dat wil, kunnen wij jou daar ook in begeleiden.

En dan gaan we afdrukken

De uiteindelijke artistieke bewerking van jouw brochure maakt deze klaar voor productie. Als je zelf al een drukker hebt, dan leveren wij het naar de opgegeven specificaties op. Mocht je hier begeleiding in willen, dan staan we daar voor klaar.

Wat anderen zeggen over Spreid

logo_dalocus
In de toekomst ga ik zeker vaker samen met Spreid zaken aanpakken. Erg prettige manier van communiceren, blijft vragen stellen om net die laatste paar procent extra te geven. Voor mij heeft hij een logo ontworpen, we hadden behoorlijk sturende ideeën, maar de realisatie overtreft wat ik in gedachten had.
Eigenaar Stoasz
Stipte
Spreid is voor Stipte de ideale partner op het gebied van onze marketing werkzaamheden. Voor creatie ‘from scratch’ maar ook voor even snel een paar eenvoudige wijzigingen. Ideaal voor ons met een hele goede prijs /kwaliteit verhouding. Wij kunnen Spreid daarom aan iedereen aanbevelen.
Directeur
abrow
Via social media ben ik ik contact gekomen met spreid.nl. Na wat berichten heen en weer is Dirk meteen aan de slag gegaan met mijn ideeën voor een logo voor mijn bedrijfje. De eerste opzet was nog niet helemaal naar wens. Binnen no time was daar het tweede voorbeeld. Ik ben echt ontzettend blij met hoe mijn logo geworden is. Strak en professioneel! Krijg veel complimenten vanuit mijn omgeving. De communicatie verliep vlot, de uitwerking was snel. Een aanrader wat mij betreft!
integrio
Wij werken al geruime tijd naar volle tevredenheid met Spreid samen. Spreid heeft ons geholpen met het ontwikkelen van de huisstijl van Integrio. Niet alleen door te doen wat we vragen, maar juist ook om met goeie ideeën te komen over zaken waar we nog niet over na hebben gedacht.
COO Integrio
Fokkeline de Groot
Bij Spreid werd, na een persoonlijk gesprek, een perfecte website gecreëerd. Dirk voelt heel goed aan wat de individuele wensen zijn en denkt mee! Heel fijn dat hij in jip-en-janneketaal uitlegt wat mogelijkheden zijn en met ideeën komt die een meerwaarde voor mijn website zijn! Dankzij Spreid leerde ik de kracht van Social Media en een goede website kennen! Daarbij heeft hij ook een prachtige cadeaubon ontworpen en laten drukken.
Fokkeline de Groot
Wellnessmasseur

Klaar om te starten?

Onze branding diensten