Advertenties

Val op, maar vergeet de boodschap niet​

Val op, maar vergeet de boodschap niet

Jouw bedrijf wil een advertentie plaatsen in een krant of magazine? Dan weet je dat het soms lastig kan zijn om in de kleine ruimte die je beschikbaar hebt, te vertellen wat je wil overbrengen. Daarom wil je opvallen, maar je mag de boodschap niet onder laten sneeuwen. Daar zijn wij specialist in.

Wat een advertentie voor jou kan doen?

Reclame

Adverteren in een landelijke krant of magazine kan duur zijn. Adverteren in een regionale of lokale krant is dit in mindere mate en kan een meer gerichte advertentie nuttig zijn.

Verwachtingen

Een advertentie kan jou meer bekendheid en leads opleveren, maar  het responspercentage zal waarschijnlijk niet overweldigend zijn in vergelijking met andere reclamemedia zoals online advertenties.

Groot of klein

Er bestaan veel soorten kranten, dagbladen of weekbladen maar ook betaalde en gratis kranten. Als jij een kleine ondernemer bent is het verstandig om te starten in de lokale gratis krant. Zo kan je beter testen en geeft je zekere mate van inzicht op de effectiviteit.

Zo maken wij jouw advertentie

Een advertentie moet opvallen, maar dat mag zeker de boodschap niet ondersneeuwen. Het is daarom belangrijk de juiste illustratie(s) te gebruiken. Ook verwachten de lezers een speciale aanbieding, 10% korting red het niet meer. Jouw aanbieding moet dus royaal zijn.  Dit gaan wij samen met jou bespreken en aan de hand daarvan maken wij jouw advertentie en haalt je het optimale resultaat.

Wij leveren de advertentie op maat

Veel bladen hebben strenge eisen waar jouw advertentie aan moet voldoen. Niet alleen de grote, maar ook het type bestand en de gebruikte kleurentype. En dat is in jouw voordeel, als je bij Spreid de advertentie laat maken, dan zorgen wij er voor dat wij voldoen aan deze eisen en je opvalt tussen de rest.
Als je al een advertentie heeft, maar deze aangepast wil hebben voor de volgende uitgave, dan doen we dat met alle plezier. Voor ons maakt het niet uit of je een kleine of grote opdracht hebt, wij gaan 100% voor resultaat.

3 redenen om met ons samen te werken

Snelheid en behendigheidWij hebben een proces ontwikkeld om onze workflow efficiënt te structureren en te versnellen om uitzonderlijke digitale producten binnen de afgesproken tijd te leveren. Met ons stappenplan werken wij naar de oplevering van de website toe. Wij hebben flexibiliteit en behendigheid als hoeksteen voor uitzonderlijke resultaten.

Mensgerichte benadering
Terwijl onze methodes dagelijks veranderen in onze snel veranderende omgeving, blijft de focus op mensen. De beste resultaten worden behaald door mensen die genieten van wat ze doen, vooral als we het samen doen.

Digitale producten van hoge kwaliteitWij leveren niet alleen werk dat voldoet aan de eisen en de verwachtingen overtreffen, maar dit doen we ook nog eens tegen een eerlijke prijs.

Wat anderen zeggen over Spreid

Klaar om te starten?

Onze branding diensten